♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Awas Apabila Mahu Approve Friend Request Di Facebook ::

Share



~~~

Awas Apabila Mahu Approve Friend Request Di Facebook!!!


Mungkin anda di luar sana memang Facebook Addicted macam nina...
hari-hari online...
Sudah biasa hari2 ada saja orang yang ADD kita...
walaupun kadang-kala kita tak kenal mereka pun...
Tetapi peristiwa tadi, membuatkan nina akan lebih berhati2...


Nurul Nina Syakina

Create Your Badge



Tengahari tadi, macam biasa, lepas main masak2 kat dapur,
sementara tunggu adik balik,
nina online facebook sekejap...
belek2 apa yang patut...
check inbox, check wallpost, check friend request
ada laa orang yang ADD kita...
nama dia Justine Don.

nina approved laa...
"ooiisshh... sape laa pulak yang add kita nih?"


nina pun terbuka hati nak check siapa...

buka... buka...


ooisshhh... tak guna betul orang nihh...
macam2 dakyah yang ingin menjatuhkan maruah ISLAM...
nina baca semua kat wallpost dia,
memang keji manusia yang layak dipanggil binatang nihh...
terkezut den!!!

apa lagi, nina pun, remove friend, block page manusia keji nihh...
eeee... geram betul bila ada manusia keji di luar sana
cuba nak buruk2kan ISLAM dan tanah air sendiri...


kepada manusia keji itu,

elooo... kami hormat agama kami,
kami hormat agama lain,
walaupun berbeza agama dan bangsa,
kalau tak suka pun, at least hormat laa agama lain...
kalau dah tersesat tuh,
jangan nak ajak orang lain tersesat sama...
kalau dah tak suka sangat dengan Islam,
dengan rakyat Malaysia yang lain,
buat apa tinggal kat sini lagi...
pergi laa pindah ke negara lain yang kamu rasa lagi aman!!!
pergi!!!
tukar IC tuhh, tukar warganegara tuhh...
negara Malaysia tak akan terjejas sedikit pun
bila kehilangan seorang rakyat Malaysia macam kau...
pergi laa dengan dakyah keji kau tuhh!!!




::nina says::

eee... geram tak habisss lagi nihhh....
ggrrrrrr
!!!




Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

6 Leave Here, Comments and Lovely Words:

shah87 said... [Reply to comment]

mcm nie org pun ada la..
nasib baik la bkn kaki fb..
tp org mcm nie mmg patut kena bunuh jer..tension aku dgn manusia mcm nie..knp diaorg x suke islam??pasal islam tue agama yg BENAR..

ribena.illina said... [Reply to comment]

macam2 skg nih . sy pon kalo nak approve tgk org gak. kalo x knl. n xde mutual fren. xapprove pon. heee~

Blog Leader said... [Reply to comment]

bahaya tuh... lain kali lebih berhati-hati... tengok dulu sapa yang related ngan dia... kengkawan kita ker bukan...

nina syakina said... [Reply to comment]

shah87,
elleh.. ye laa tuhh... bkn kaki fb yekk...hihi~
nk bunuh ker? berdosa tuhh... huhu

nina syakina said... [Reply to comment]

ribena.illina,
bagus jgk idea tuhh... tgk mutual friends dulu... huhu~

nina syakina said... [Reply to comment]

Blog Leader,
baikk boss... hihi... tu laa psai... nk kena tgk dulu sape orangnya, bru leh approve...huhu