♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Kita Perlu Sedar Siapa Diri Kita, Keburukan Dan Kebaikan Kita ::

Share

nina tahu, nina sedar diri nina siapa...



:: Klik READMORE Untuk Bacaan Seterusnya... ♥ ::





saya tahu saya tak lawa
saya tahu saya tak cun
saya tahu saya tak cantik
saya tahu saya tak comel
saya tahu saya tak mantap
saya tahu saya tak slim
saya tahu saya buruk
saya tahu saya gemuk
saya tahu saya chubby
saya tahu saya debab
saya tahu saya banyak lemak
saya tahu saya pendek
saya tahu saya rendah
saya tahu saya kemetot
saya tahu saya

saya bukan yuna,
saya bukan siti nurhaliza,
saya bukan lady gaga,
saya bukan amy mastura,
saya bukan lisa surihani,
saya bukan dynas mokhtar,
saya bukan nasha aziz,
saya bukan anis,
saya bukan mastura,
saya bukan cindy,
saya bukan julia roberts,
saya bukan angelina jolie,


saya tahu siapa saya...

~~~


::nina says::

tak perlu ingatkan saya tentang kelemahan diri saya,

kerana saya sendiri yang lebih mengerti
dan mengenali
keburukan diri saya...
andai kata rasa malu untuk mempunyai 'kawan' seperti saya,

saya pun rasa malu 'berkawan' dengan orang seperti anda
kerana anda hanya nampak keburukan diri orang lain,

hinggakan tidak nampak keburukan diri sendiri...


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

6 Leave Here, Comments and Lovely Words:

My Little Diary said... [Reply to comment]

salam,
apsal tu nina... bunyi mcm sedang kecewa jer... jgn sedih2 ye...

Eliyana said... [Reply to comment]

adoyai! naper sedih2 ni Nina?

misz jue said... [Reply to comment]

nina jangan sedih2..janji u know who you are k..

love your self, manusia memang selalu macam tuh..bersabar yer..

nina syakina said... [Reply to comment]

@My Little Diary


sedih lerr bila ada orang kata kita macam nih.. bukan kita yang nk...

nina syakina said... [Reply to comment]

@Eliyana

nnti bila2 free, nina cite kt akak.. huhu

nina syakina said... [Reply to comment]

@misz jue


thanks yekk kak jue... dh kurang sedihh dh...