♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Perhatian Kepada Rakan Blogger Dan Peserta Nina's Collections Giveaway ::

Share


Salam Blogger,
pertama sekali nina nak mohon maaf banyak2
sebab belum sempat nak update
senarai nama Nina's Collections Giveaway nih...
korang jangan risau, nanti nina update yekk...
thanks sebab tinggalkan link korang untuk double check...
tapi, jangan risau, sebelum pemenang diputuskan,
nina akan buat double check lagi... huhu

untuk makluman semua, nina baru balik dari holiday...
seperti dalam entry sebelum ini,
nina dah beritahu rakan2 untuk tinggalkan link yer...
terima kasih, nanti nina lawat rumah korang... huhu...
walaupun penat belum habis lagi nih,
nina cuba juga jenguk korang ok... ^^
bagi yang tag nina, nanti nina buat ok...
thanks yerr sebab sudi tag nina... huhu
bagi yang jadi follower nina, nanti nina follow korang balik yekk...
jangan risau...
what you give to me, i will give you back... hihi...
nina tak sombong ok!
sebab ada orang cakap nina sombong hari tuhh... huhu





::nina says::
warggghhh... mengantuknya!!!
macam mana nak bagi hilang ngantuk nih???

Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

4 Leave Here, Comments and Lovely Words:

Ms and Mr Red Ribbon said... [Reply to comment]

rehat dulu dear... baru check kitaorang pny entry :)

Eliyana said... [Reply to comment]

salam Nina...

patutlaa diam jer adik sorang nih...relax dulu, nnt start blogging sampai lebam...hehe!

Mardhiah said... [Reply to comment]

nina, MJ dah tukar URL.. maaf atas segala kesulitan.. dulu mardhiahjamail.blogspot.com, sekarang tukar jadi mujahadahmardhiah.blogspot.com.

babykristal said... [Reply to comment]

hye..!!!!
salam perkenalan