♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Siapa Kata Nina Sombong, Bukan Nina Tak Nak Follow Korang Balik, Tapi... ::

Share



Salam Blogger...
semoga hari ini lebih baik dari semalam...

mmm... kawan datang dan pergi...
itu yang nina boleh gambarkan tentang follower di blog nina nihh...

semalam, nina tengok follower nina semakin berkurangan...
tapi, tidak mengapa... itu hak mereka...
mungkin, mereka tidak lagi suka pada blog nina,
atau pun mereka dah benci tengok nina di sini...
(^^)O

tetapi, bagi mereka yang menuduh nina sombong,
itu sangat2 tidak patut!

cukup2 laa dengan ejekan yang nina pernah lalui dahulu...
R.I.P blog 2008/2009



Siapa Kata Nina Sombong,
cuba tanya kawan2 Blogger yang lain,
Nina nih sombong ke?


Bukan Nina Tak Nak Follow
Balik,
tapi cuba laa lihat pada kotak follower tuhh,
pasti ada follower yang tidak letakkan link url blog mereka...

macam yang ditunjuk pada anak panah...

susah tau nina nak jejak korang balik...
dah laa tak tinggal jejak langsung dekat Shoutmix atau Mister Linky...
apatah lagi ruangan komen...
jenuh laa nina meraba-raba cari link blog korang...
ambil masa tau buat semua itu...
kalau seorang dua, nina tak akan membebel macam ini...






::nina says::
tak pasal2 korang kena dengar nina membebel... hoho
owh yaa... jika ada sebarang cadangan,
komen atau maklum balas, atau apa2 sahaja
sila berikan pendapat anda pada ruangan komen di sini...
TERIMA KASIH... ^^



Kenangan di Rumah Tradisional Melaka
bersama warga SKS...



Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

15 Leave Here, Comments and Lovely Words:

zOuL_iMMe said... [Reply to comment]

betul2... nak selamat, follow tu tinggal lah link dekat shoutmix..senang sikit kan...

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

yup betoi2..ade sesetengah follower tak perasan dorang tak letakkan link..pe nazz buat try google name dorang..kadang2 jmpe..

ardinihumaira said... [Reply to comment]

betul tu.. ada yang tak letak link :)

PinQib said... [Reply to comment]

qib da follow... ^^
lama dah... weeee..
sabar yer.
sama gk kondisi..

PinQib said... [Reply to comment]

qib da follow... ^^
lama dah... weeee..
sabar yer.
sama gk kondisi..

zuanxi said... [Reply to comment]

sabar cik nina ya.. jgn sedey2. nnti i follow u. :D
follow saya

PinQib said... [Reply to comment]

qib da follow... ^^
lama dah... weeee..
sabar yer.
sama gk kondisi..

Encik MamaT said... [Reply to comment]

saya kadang malas gak.. i folo u... u folo balik... kalau nak folo tu folo je la.. bukan paksa pon.. hehe.. tol tak...

Eliyana said... [Reply to comment]

Ala...mud sedih pagi2 nih...takpe laa org cakap Nina sombong...akak ada...Nina tak sombong ngan akak kan?...Heee!!

geekz36 said... [Reply to comment]

yup, kadang2 link xde. kadang2 link byk sgt2, xtau yg mana satu. fenin2

Nor ' Atikah bt NorBaki said... [Reply to comment]

hai nina...sy x penah pk blogger2 semua sombong....include u..just maybe life blog ni sometime org ramai singgah..n sometime nobody come enter our blog rite...dont be sad..just assume that maybe ape yg diorg bt tu perception utk pndgn mata pertama je..diorg x knl kite lagi kan..so sabar byk2 yee...n kalo blm follow sy dtg la singgah ek..heheheh promote skali la...tata...

My Little Diary said... [Reply to comment]

salam,
saya jugak setuju dgn kata2 nina... ada followers yg tak tgl jejak atau takder link utk kita folo dorang balik.. susah camtu...

entry terbaru "poketku sakit"

Sophia Rani said... [Reply to comment]

nina tak sombong lah.. okey je.. :)

en_me said... [Reply to comment]

kita kawann kanns.. ihiks

salamm, blogwalkingg

Amalia Mustapa said... [Reply to comment]

Jom Singgah Blog Saya blog koleksiresepiemak

Koleksi Resepi emak
http://koleksiresepiemak.blogspot.com/