♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Mampukah Anda Menjadi Pendengar Yang Setia?Terima Kasih Sebab Selalu Dengar Luahan Hati Saya ::

Share



Pernahkah anda berada di dalam situasi begini?

Apabila anda berhadapan dengan masalah,
dan anda memerlukan seseorang
untuk menjadi pendengar yang setia,
untuk berkongsi masalah dengan anda,
tetapi tiada siapa pun yang peduli tentang anda?



sehinggakan anda perlu bercakap dengan patung seperti lelaki ini...



susah ke untuk menjadi rakan/pendengar yang setia?
susah ke untuk berkongsi masalah yang ada?
susah ke nak luangkan masa dengan orang yang anda sayang?




jangan sampai bila orang itu telah tiada,
baru kita rasa untuk menghargai dia...





::nina says::

kadang-kadang,
nina pun lebih kurang, macam lelaki di atas...
tapi nina tak ada patung... ngee
cakap dengan dinding lagi bagus...
hihi...

Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

19 Leave Here, Comments and Lovely Words:

~hyun_miera~ said... [Reply to comment]

kadang2 kita ikhlas nak jadi pendengar yang setia pd sesorang..
tp bila part kita,bole plak dia wat xtau...
sedih kan bila orang buat mcm tuh..
Bykkan berdoa dan ber'cerita' pada ALLAH sebab DIA maha Mendengar..
Insyaallah,tenang hati bila kita luahkan kepadaNYA..:)

IEKAH MOKRI said... [Reply to comment]

kadang2 mmg susah nak cari org yg boleh dgr masalh kta tp utk cari org yg berkongsi kegembiraan dgn kita mmg ramai

Amirah Yusof said... [Reply to comment]

hii..nti kena buat GA kasik patung kasik kt nina la ceni..x semua org pendengar y baek. =)
pernah alami jgk..kdng2 baik utk kita simpan sndri dan x perlu dikongsi dgn sesiapa..
sbnrnya dgn berblogging merupakan satu cara y sihat untuk meluahkan apa y terbuku di lubuk hati ..(o.Q!)

h A n Y S said... [Reply to comment]

luah dalam blog je lah kesudahannya..
;D

nina syakina said... [Reply to comment]

@~hyun_miera~


tuh laa psl miera... bila dia susah kita tlg, bila kita plak ssh, btg idung dia pon xnmpk... hoho... ^^
tuh bkn kwn namanyer... ngeee

nina syakina said... [Reply to comment]

@IEKAH MOKRI


yupp... btul ckp ieka tuhh... ssh kan nk pilih kwn yg baik...?

nina syakina said... [Reply to comment]

@Amirah Yusof


amirah, ta pyh tnggu wat GA.. klau mira baik hati nk bg, skrg pon bolehh... hihi

nina syakina said... [Reply to comment]

@h A n Y S

haah... luah dlm blog je laa nmpk gayanya... huhu

MiYOKO TACHIBANA said... [Reply to comment]

sy selalu ckp ngan kucing.. :)

kadang2, kucing lebih kenal kite...walaupun dia tak paham..hihih

nina syakina said... [Reply to comment]

@MiYOKO TACHIBANA

hihi... sonoknyaa... nina pulak takot kucen... hihi

Cik Diana said... [Reply to comment]

manusia nina.. mcm2 ragam..
xterlayan kalO difikirkan..

Mujahadah said... [Reply to comment]

mJ luahkan dekat cermin... :) boleh nampak betapa huduhnya beli sedih n nangis... Sebab tu selalu nagis kejap je

babykristal said... [Reply to comment]

pernah je rasa macam ni..bile kite nak bercerita orang tu xde dekat kite..padahl kite nak luah tym tu jugak..kalau bertangguh, dye punye feel dah jd len

nina syakina said... [Reply to comment]

@Cik Diana

tu laa diana... sib baik manusia.. klau haiwan, agaknya dh arwah dh... huhu

nina syakina said... [Reply to comment]

@Mujahadah

1 idea yg bgus tuhh MJ... t nina nk try laa... hihi

nina syakina said... [Reply to comment]

@babykristal


owhh... feel da jd mcm mna tuh??

Hanis Azla said... [Reply to comment]

luah dalam blog pun ok.. ada ramai sahabat yg sudi mendengar luahan itu.. at least lega juga perasaan tu...

Eliyana said... [Reply to comment]

jap nak lari topik...

shoutbox nina besar sangat...taknampak page lain dah...

cikpia said... [Reply to comment]

aku bukan pendengar yang baik..... so sila jangan kongsi apa2 ngan aku. takat dengar ok la, nak nasihat FAIL!!!! he he.....