♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Nina Join BlogLarian Selepas Dijemput Dengan Kompang Oleh Encik Padel ::

Share


Saya suka berblogwalking kerana


saya suka berjalan-jalan... hihi...
saya suka masuk rumah orang lain,
selain untuk tingkatkan traffik,
saya suka godek2, klik2 mana yang patut...
tapi kadangkala, saya pun tak pasti,
tuan rumah sukakan saya ataupun tidak...
kadang2, rumah saya sunyi jekk...
sebab tak ada orang datang melawat saya...
saya sedihh...
saya nangis... hikhik
(T T)



ok... ayat yang last sekali tuhh nina tipu okehh... hihi...
tak ada laa sampai nangis2... ngee




:: Klik READMORE Untuk Bacaan Seterusnya... ♥ ::





saya nak tag kawan-kawan saya...
sebab mereka pun sedih,
tak ada orang nak datang rumah mereka... tipu
kak Yana, Silah, Qistina



::nina says::
sorry ekk Encik Padel...
baru hari nihh tak busy...
ingat nak join dah hari tuhh... ngeee


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

8 Leave Here, Comments and Lovely Words:

FareedSairi said... [Reply to comment]

Assalam

Terima kasih kerana sudi join.
Blog Nina dah pun dimasukkan dalam senarai :)

paDel said... [Reply to comment]

hehe...baru je nk jemput ngn kek secret resepi...ahaks...mekseh sebab join segmen ni...singgah selalu ke bloglarian untuk blogwalking k

nina syakina said... [Reply to comment]

@FareedSairi


sama2.. nina dah tgk dh td... good job!! huhu

nina syakina said... [Reply to comment]

@paDel

wahhh... secret receipe tuhh... hihi... uisshhh... rugi2 nihh... ngeee

gigi rongak said... [Reply to comment]

mcm mana berjalan dlm alam maya ni? tlg ajar.haha

Eliyana said... [Reply to comment]

Hehe!

akak miss keretapi laa
nina...thanks for tag

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

good luck..ramai yg join..hehe

cik tom rasa n3 nina best je..follower pun ramai..kiranya ramai yg sukakan blog ni ;)

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

FareedSairi said... [Reply to comment]

@gigi rongak
Mudah saja...ni maca MLM gak la, cuma kami menggalakkan anda BW secara jujur dan menjanjikan setiap lawatan anda ke atu senarai blog memberikan unik visitor dan page view kpd setiap blog dalam senarai serentak!