♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Saya Nak MyVi Limited Edition! Cantik, Menarik, Tertarik, Kau Memang Deboomm! ::

Share


Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~


apa khabar semua? sihat ke?
dah lama rasanya nina tak update cerita baru...
hehe... padahal baru beberapa hari tak update... ngee
maaf laa semua... nina tak sempat nak jalan-jalan ke rumah korang...
lepas nihh nina singgah k... ^^

entah laa... sejak kebelakangan ini, terasa sengal-sengal badan...
apatah lagi sekarang nihh cuaca dekat kawasan rumah nina, atas bukit, angin sepoi-sepoi bahasa... nyaman sungguh... huhu... secara tidak langsung, penyakit M pun melanda...
M? M? M? M? MALAS laa... hihi



oh yaa... baru-baru nihh nina ada tengok katalog Perodua...
rasa cam berkenan pulak kat kereta MyVi Limited Edition nihh...
cantik! tengok kereta tuhh atas jalan, macam lawa jekk...
memang cantik, tertarik, menarik, kau memang daboomm!!!
hoho... agak-agak ada jual lagi tak?
kan dah lama launching, takut dah habis pulak!
kata, LIMITED EDITION, kan?


::nina says::
uisshh... tak payah berangan nak pakai kereta...
study abiskan degree dulu... huhu


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

14 Leave Here, Comments and Lovely Words:

g0m0k9enDek said... [Reply to comment]

kalo berkenan, rembat saja! hehehe!

i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

nina...silah nak swift...ehehehhhh..tetibe lari tjuk entry plak..ngeeee

mmg cntik pon..dh la kale prple ala2 pink gelap..hee

iwan_dextrous said... [Reply to comment]

nak ker??amek je..ckp nk pinjam.hihih

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

cantek mmg cantek nina.. :)
tp kene sentiasa hati2 ye..
sbb dah ade kes...
kawan adik kak nad..org follow kete sbb org tu tau yg bwk kete kaler ni mesti pompuan..dah la bwk kete sengsorang..naseb baek budak ni panjang akal, die trus bawak smpi ke balai polis..trus pastu dia tukar cat kete kaler lain..huhu!

Zura said... [Reply to comment]

mmg cute n sweet myv nie...berkenan plak akak tgk kat jalan raya...suka sgt colourdia...

Nadia Mashuri said... [Reply to comment]

cwit jer..
=)

She's retarded said... [Reply to comment]

jangan lupa belikan kereta ni untuk saya sekali tau
wink2

nina syakina said... [Reply to comment]

@g0m0k9enDek


nak rembat celah mana? tuhh yg payah sikit tuhh.. huhu

nina syakina said... [Reply to comment]

@i am S!L4H..

swift kecil lagi mahal! nanti tak cukup duit nak pergi honeymoon kat Australia... hihi

nina syakina said... [Reply to comment]

@iwan_dextrous

pnjam? nk amik terusss... huhu

nina syakina said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

iye ke kak nad? ee... nina tak tahu plak... thanks for the info... huhu...

nina syakina said... [Reply to comment]

@Zura


eee... nina bertambah2 suka n jeless tgk org lain bwk...huhu

nina syakina said... [Reply to comment]

@Nadia Mashuri

tuhh laa... sweet sgt2... huuuhu

nina syakina said... [Reply to comment]

@She's retarded

nina beli, awk byr? huhu nk2!