♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Siapa Nak Join Blog Review Pilihan Nina Syakina? Pendaftaran Dibuka Sekarang! ::

Share

Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~

Siapa Nak Join Blog Review Pilihan Nina Syakina?
Pendaftaran Dibuka Sekarang!

*terbuka kepada follower nina sahaja!


jom... jom... siapa cepat dia dapat... hihi



:: Klik READMORE Untuk Bacaan Seterusnya... ♥ ::





::nina says::
tiba-tiba hari ini rasa rajin
nak godek-godek blog orang lain...


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

39 Leave Here, Comments and Lovely Words:

Zur@ZaRi said... [Reply to comment]

nak nak nak....

tp caner nak join??

Zur@ZaRi said... [Reply to comment]

ok da tau da...

"saya nak nina review blog sebab...
nina blogger otai, so terharu sgt kalo blogger otai review blog zura... nak tambah ramai kengkawan lagi...=))"

rainbowskittle said... [Reply to comment]

'saya nak nina review blog sebab saya nak tumpang populariti blog nina' haa amacam ? hahaa

i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

hahah tumpang sekaki gak...

sy nak nina review blog sy sbb bajet nak ilangkan bosan nina...padahallllll...nak pitam kan?hahha

nabilah_2908 said... [Reply to comment]

saya nak nina review blog sy sebab...

sy nak tau apa pandangan org/ nina tentang blog sy.. :)



jom ke APA KATA HATI pulak,
MAKAN-MAKAN SEPENA AJL25

Askrie Hishamuddin said... [Reply to comment]

saya nak review blog saya sebab hati saya memang terbuka untuk menerima pandangan daripada otai blogger

*cukup-cukup 10 patah perkataan :)

http://himynameisasri.blogspot.com/

Encik MamaT said... [Reply to comment]

nak jugak...:"> leh ke.. malu la....

Zura said... [Reply to comment]

saya nak nina review blog saya sebab nak tahu sejauh mana tahap blog saya berada..

http://zura-merrygoround.blogspot.com

meaw said... [Reply to comment]

hai,meaw nak join boleh ......

http://letopkeypad.blogspot.com

saya nak nina review blog saya sebab nak kenal dengan ramai blogger lagi dan supaya dapat menambah ilmu lagi tentang blog yang mana meaw tak sempat kenal :D

Cik Atiqah Shaharin said... [Reply to comment]

salam nina,

sy nk join gk blog review by nina!

http://datinbumiatiqah.blogspot.com

saya nak nina review blog saya sebab saya nak komen dari nina and dapat belajar dari nina camne nak ugrade kn lg blog sy. thanx nina!

Wan Gerrard said... [Reply to comment]

http://wangerrard.blogspot.com

saya nak nina review blog saya sebab mahu mencari peluang kemaskini blog.

thanks hee ^_^

Nadia Mashuri said... [Reply to comment]

nak juga join ni..

http://nadiamashuri.blogspot.com/


saya nak nina review blog saya sebab mungkin ini peluang terbaik untuk memperbaiki coretan idea blog saya

shah87 said... [Reply to comment]

saya nak nina review blog sebab...

nina cantik..hehehehe..ok x..

Dark Sengal said... [Reply to comment]

saya nak!!!

http://dark-sengal.blogspot.com

saya nak nina review blog saye sebab takde sape nak review blog saye.. *sedey*

HILAL_RATTUS said... [Reply to comment]

saya nak nina review kerana blog nina banyak peminat.. nnti peminat nina boleh view blog saya.. kasi komen baik2 yer nina

http://www.zahilalzahari.blogspot.com

zie said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
zie said... [Reply to comment]

saya nak nina review blog saye sebab nak tau jugak ape kurang lebihnya blog ni. hehe. TQ
http://crochetkakngah.blogspot.com/

noreed said... [Reply to comment]

saya nak nina review kerana nak tau pandangan orang lain tentang blog saya. mana kekurangan yang sy tak nampak selama ini mungkin blogger otai nina bleh tunjukkan.

if terpilih, thank u in advance, nina :)

http://talkisaid.blogspot.com

FareedSairi said... [Reply to comment]

pergh...punya lama jumpa blog ni, baru perasan belom follow.hehehe sorry nina :) apapun, teringin nak join :)

"Saya nak Nina review blog saya sebab saya berharap nak kenal cik nina jadi cik nina kena la kenal blog saya dulu"

Myra Jay said... [Reply to comment]

Saya nak Nina review blog saya sebab saya nak tau kekurangan @ kelebihan blog Celoteh MJ, apa yg perlu dibaiki @ ditingkatkan.. Harap Cik Nina sudi ye.. :)

g0m0k9enDek said... [Reply to comment]

saya nak nina review blog saya sebab nak gedik2 tau sebarang kekurangan yg boleh diperbaiki! tenQ!

FareedSairi said... [Reply to comment]

hehehe. jgn mara ye cik nina :) bukan ape, selalu dtg tapi lupa nak folo.papepun thanks sudi jengah :) den ni hosmate padelblog yang dapat hadiah jam dari nina :)

vanilla ice said... [Reply to comment]

salam

"saya nak nina review blog sebab...
segmen ni mampu menaikkan traffic saya & boleh berkenalan dgn blogger lain..

time tacheh nina...

Secret Drifter said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Secret Drifter said... [Reply to comment]

saya nak Nina review blog saya sebab dulu saya pernah review dan promote blognya so xkan dia xnak buat juga? =P

http://mysecretdriftlife15.blogspot.com/

Alin Marlini said... [Reply to comment]

Nina..sy baru jek jd follower nina yg ke 1061..still leh join jugak ker?

camner ek?

http://cinta-matahariku.blogspot.com/

Alin Marlini said... [Reply to comment]

saya nak nina review blog sy sebab Kak Alin nak upgrade lagi blog akak ni..sebab dah makan tahun dok camtu jek..selain menambah ilmu pengetahuan yg blh dikongsi dengan orang lain...

http://cinta-matahariku.blogspot.com/

@e_da said... [Reply to comment]

salam dear nina....

saya nak nina review blog sy sebab saya suka cara nina review sangat detail dan saya boleh memperbaiki apa kelemahan yang ada pada blog akak.. tq sangat2 pada nina kalau sudi meriview blog akak...

Nordin said... [Reply to comment]

Assalamualaikum :)

Saya nak minta review blog oleh kak nina boleh?

Saya mau tau apa kekurangan dan kelebihan blog saya supaya saya dapat perbaiki apa yang patut dan teruskan apa yang mantap.

Moga2 dengan review oleh kak nina ni, saya akan dapat menjadi blogger yang lebih hebat! Chewahh

Blog Saya|Klik Sini

eiysya zasya's said... [Reply to comment]

nina! saya nak nina review blog saya sebab nina daa punya banyak pengalaman dalam blogging, pasti tahu menilai.. dan saya nak nina baca blog saya.. boleh? hehe~


p/s: Saya Pelajar UM..

9W2URY said... [Reply to comment]

nak jgak.. nak jgak.. sbb nak femos mcm nina...

bleh laa yer..

http://9w2ury.hamradio.my/

LyNn HaMzAh said... [Reply to comment]

kak lynn nak nina review sebab nak tambahkan lagi kenalan...review yer nina...hehehe...

eiyra'z said... [Reply to comment]

salam nina..
saya dah join blogger ni since mei2009..saya nk tambah kawan..nk masyuk iklan nuffnang..sy tnye byk otai blogger tp rata2 suh byk update n terjah blog org..sy buat pun xnmpk hasil.kalu leh nk nina ajar la tips2 n tlg terjah blog saya n gtau ape yg perlu sy buat..sy pun slalu xder idea nk update..pls bg idea..

Mama Akim said... [Reply to comment]

Salam,
saya nak sgt nina review blog mamaakim. Mamaakim baru je berjinak2 dgn dunia blog sebab nak catat semua kenangan/luahan ati utk anak tsyg. Mamaakim terpaksa berjauhan dgn akim. Semoga review nina dpt bantu mamaakim jadikan blog ini adiah istimewa utk akim dimasa akan dtg. TQVM

Blog buruk mama: http://www.manjemama.blogspot.com

Encik MamaT said... [Reply to comment]

saya nak nina review blog saya untuk meningkatkan mutu dan keunggulan di blog saya... komen kaw2 okay... hehe.. leh ke mcm ni...

amiey lee said... [Reply to comment]

nak join blh tak?

"Saya nak Nina Syakina review blog saya sbb nama kawan baik saya pun Nina.. Norhaninah... blh gitu????erkkkk"

tapi saya nak juga Nina Syakina review blog saya sbb Norhaninah takde blog kekekeekke.."

sah aku ni dh start merapu huhuhuhu

Adelin A said... [Reply to comment]

Salam Nina. Sye follower Nina yang ke 1069. Sikit lagi nak 1070. Haha.

'Saya nak Nina review blog sebab saya rasa this is a good way to improve my blog. Sebab tak ade lagi blogger yang buat aktiviti macam ni. Sekali baca, dah rasa macam nak join dah! Suke sgtt :)'

Ikhlas. No bodek-bodek. Peace (Y)

eima said... [Reply to comment]

saya nak nina review blog sy sebab nina revew secara details samaade blog org tu berat, byk widget, brape visitor, glamer kat google @ tak ...
siap bg cadangan penambahbaikan ...

nina sila review blog aku sbb aku nk perbaiki lagi kelemahan yg sedia ade TQ

Norzawani Zulkeplee said... [Reply to comment]

Nina, kiter xpenah dapt BE, trafik mmg teruk kot. Review la blog kite Nina,plisss,plissss..ntah apa yg kurang. Nina....HELP..HELP!!