♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Tukang Gunting Dari Negara China Yang Pelik! ::

Share
Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~



nina nak tanya nihh, kalau anda di tempat perempuan itu,
anda sanggup dan yakin ke, nak tukang gunting ini potong rambut anda?



:: Klik READMORE Untuk Bacaan Seterusnya... ♥ ::






wahh... kalau nina, tak mau laa!!!
sanggup gunting sendiri dari suruh dia tolong guntingkan...




sebab apa?
takut laa tengok alat yang besar-besar macam nihh...
eee... seram... ngee




kisah ini betul-betul berlaku di negara China...
Dua orang tukang gunting rambut membuat kelainan dengan menawarkan perkhidmatan menggunting rambut dengan alatan gunting yang bersaiz besar!
guntingnya besar! sikatnya pun besar!




ini merupakan suatu tarikan untuk menarik
perhatian pelanggan ke kedai gunting milik mereka...


hihi... namun awas... jangan sampai kehilangan telinga sudahh...



::nina says::
benda pelik, orang lagi laa pelik...


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

14 Leave Here, Comments and Lovely Words:

Lulu Amira said... [Reply to comment]

macam nak gunting pokok je..hak2

Along Usop said... [Reply to comment]

jgn kan telinge.. leher planggan tu pon bleh tsilap gunting..



bile dah tak ada idea nak tarik pelanggan.. macam2 la dorg buat..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

UNIK HEHE

Zura said... [Reply to comment]

mak ai...besar betul alat2 dia...

misz sheyla said... [Reply to comment]

waaaaa...menakutkan la die punyer gunting

Melur Jelita said... [Reply to comment]

biar betul, dia nak gunting rambut ka apa

Zur@ZaRi said... [Reply to comment]

nina... sangat menakutkan jer..
gerun akak tgk=))

Affieza said... [Reply to comment]

Cool je muka org yg di gunting rmbutnya tu...pelik2..huhu

iwan_dextrous said... [Reply to comment]

nie dh mcm potong rumput.hhaha

Nadia Mashuri said... [Reply to comment]

pompan dlm gmbr tu relax je..

kakngah said... [Reply to comment]

ye la... kang tersalah potong pulka.. gunting pn cam gunting pokok jek...

cik fara @ fanadz said... [Reply to comment]

erkk.ngeri.huhu.
p/s: salam singgah~ :)

Lovely Bella said... [Reply to comment]

giler menarik tertarik da bomb!

arep_lockermonth said... [Reply to comment]

mak ai!!terkezut sebentar!!!!