♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: January, The Good News And The Bad News ::

Share

Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~


Sejak dua menjak ini, nina macam dah tak hiraukan dengan keadaan sekeliling... rupa-rupanya, macam-macam hal yang berlaku sekarang ini yaa... antaranya, Pergolakan di Mesir, Hujan lebat di Mekah pada 13 Januari hari itu, Pilihanraya di Tenang, Majlis Perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan, Kes putus Cinta Fasha Sandha dan Jejai, hujan lebat dan banjir di beberapa buah negeri, Kemeriahan kawan-kawan menyambut tahun baru Cina dan macam-macam hal lagi... mana taknya, minggu nihh banyak masa nina dihabiskan untuk urusan hal-hal Uni dan aktiviti-aktiviti sosial serta aktiviti bersama family...



mmm... sebenarnya bulan January ini macam-macam yang berlaku pada nina... ada good news... ada bad news... jom... jom... jom... Lets check it out...


:: Klik READMORE Untuk Bacaan Seterusnya... ♥ ::





January GOOD News. (^^)v

1. Dapat sambung Degree dekat Uni... alhamdulillah... syukur sangat-sangat... 2. Duit Nuffnang meningkat walaupun traffik menurun... hoho... tak boleh nak salahkan sesiapa sebab memang diri sendiri yang malas nak berblogging... kan... kan... kan... blame on me... 3. Lost my weight... Berat maintain turun walaupun minggu nihh banyak makan Western Food, KFC, Mcd, Chicken Chop... hoho... gembira... hati pun senang... 4. Dapat handphone Apple baru dari mama... walaupun, pinjam je wehh... ngee 5. Bilik totally dah kemas... Dah buang barang-barang yang tidak sepatutnya... hoho 6. Reunion with my Friends... Dapat jumpa kawan-kawan lama... rindu... 7. Dapat bunga cantik untuk konvo... pink lagi... ngee... jangan jeless... 8. Tukar shampoo baru... hihi... try guna Herbal Essence pula... mama sponsor... ngee 9. Muka dah ok sikit... dah kurang pakai make up, foundation bagai... terima kasih Nutrogena... 10. Dah pandai masak... horray... horray... boleh kawen... ooppss...



January BAD News. (T T)

1. Clash with my BF... biarlah dia... hope he will be happy with his new life... hoho... semoga dia jadi kaya dan hidup senang lenang dengan keluarga tercinta dan jumpa girl yang dia idamkan... iaitu semestinya, not me... wakaka... ye laa.. dia kan handsome... mana sesuai dengan kita yang huduss ini... uhukk... uhukk... 2. Handphone Sony Ericsson buat hal... button dia tak leh nak tekan-tekan... grrr... baru pernah 3G sekali... eee... rasa nak hempuk ke dinding... 3. Dalam dompet tinggal RM10 je... macam-macam benda lagi nak beli nihh... aduyaii... money please! 3.Muka tiba-tiba naik jerawat akibat terpakai pencuci muka lama... TER... okehh... TER... terpakai... waa... habis buruk muka... merah merah... bengkak bengkak... 4. Battery laptop buat hal... tak pasal-pasal buat azam baru 2011 nak beli Laptop baru... hihi... Netbook pun jadi laa... baru RM1500++ rite? ke ada yang nak sponsor? ehemm... ehemm... 5. Got a problem with Uni... misscommunication... eee... Nervous I tau! pray for me ok... 6. Susah nak terima cinta baru... ekkk... sorry yaa buat sesiapa yang telah isi form... Fikirkan future dulu yaa... hihi... tunggu my Prince Charming kot... ada ke? hihi... 7. Barang banyak nak angkut ke kampus... But not so sure macam mana nak send... waa... jauhh... sob... sob... 8. Baru sedar, dah lama tak communicate in English... terasa bebal pulak nak cakap... apatah lagi nak cakap dengan gaya dan slang-slang bagai... haisshhh... 9. Susah nak lepaskan rindu pada family dan kawan-kawan nanti... sob... sob... 10. Teringin nak mandi air Terjun, tapi sampai sekarang belum tercapai... uhukk... uhukk...



cukup laa kot... 10 Good News... 10 Bad News... huhu...
Lebih-lebih karang, ada yang meluat pulak... kan... kan... kan... hihi
saja je bagi korang pening-pening baca ini... huhu
ala-ala investigation, korang kena baca satu-satu... padan muka! ooppss...


sorry laa... sometimes, my blog will be my Diary too... hihi
peace (^^)v



::nina says::
thinking for my future...



Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

4 Leave Here, Comments and Lovely Words:

Si DauN CeRi said... [Reply to comment]

hehe.. ni yg rasa nak buat list jugak ni.. ermmmm

nina syakina said... [Reply to comment]

@Si DauN CeRi


hihi... apa salahnya... jom laa buat.. huhu...

faz_e said... [Reply to comment]

which uni?
congratz Nina!!!!

maszmadi said... [Reply to comment]

dalam yang buruk ada kebaikkannye..... hehe
tahniah dapat sambung degree..