♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Saya Rindu Semua ::

Share
Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~


salam semua... aisshh... dah lama tak jenguk sini...
kesian dah berhabuk dah rumah nina nihh...
nasib baik ada kawan-kawan yang selalu datang tengok-tengokkan rumah nina nihh...
kan... kan... kan... ngee
terima kasih yaa... sayang semua... ^^

sejak kebelakangan ini, nina sangat-sangat sibuk...
sampai tak sempat nak update new story...
lepas nihh, nak cuba-cuba juga curi-curi update...
pastu nak pergi jenguk rumah korang... rindunyaaaa...
jom jenguk2... hihi...

sorry laa... sebab kadang-kadang nina pergi rumah korang tak sempat nak tinggalkan jejak...
tak sempat nak say hi hi, bye bye pun tak sempat... hikhik
tapi, semua yang pernah jadi kawan nina,
dan masih jadi kawan nina,
nina dah lawat korang nihh...
BETUL...
tak tipu... siap klik klik $$$ lagi... ngeee
ok laa... jumpa lagi...
ada assignment menanti... lalalalala....



::nina says::
jangan lupakan saya...


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

3 Leave Here, Comments and Lovely Words:

maszmadi said... [Reply to comment]

sibuk yerk.. x per selesaikan tugas tu dulu baru jenguk rumah yerk, jangan lupe kengkawna udah ler..

Nadia Mashuri said... [Reply to comment]

take ur time..
=)..

i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

nina. perghhh dh sebulan bru mncul?
x kn x de ruang sket pon.
ingtkan knape2 ke....