♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Jangan Jadikan Tudung Itu Sebagai Mangsa, Please! ::

Share


:: Klik READMORE Untuk Bacaan Seterusnya... ♥ ::






::nina says::
nina nak seru pada kaum Perempuan Di luar sana,
Jangan Jadikan Tudung Itu Sebagai Mangsa, Please!!!

jangan perkotak-katikkan agama sendiri...
kalau rasa nak sosial2 sangat pun,
tapi jangan sampai menjatuhkan maruah agama...
nina pun sosial2 juga... agama kita tak pernah larang pun...
tapi jangan laa sampai melampaui batas begini...
nina pun bukannya baik sangat...
tapi, kalau dah sampai jadi macam nih, itu dah melampau!!!





Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

14 Leave Here, Comments and Lovely Words:

Nurulbadiah Lai said... [Reply to comment]

bodohnya..
xde tamadun
xde adab
xde pegangan..
xnak ikut suruhan ALLAH DAH LA STU DOSA
tp mempermainkn secara begini..
Ya allah..bodohnye

FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

uii gila ke apa pakai macam ni???

macam2 la skunk..

kakchik@ella said... [Reply to comment]

Memang melanpau tu Nina. Over sgt lah.

faRaLouiSe said... [Reply to comment]

perghhhhhh nak buat trend baru ke tu? siyez dye kene kutok kaw2 punya

nina syakina said... [Reply to comment]

@Nurulbadiah Lai

betul3... bila kita tengok, kita rasa geram kan... klau nina kt tmpt kejadian, nina sound cukup2... xpun nina tarik tudung dia.. eeee.. geram2

nina syakina said... [Reply to comment]

@FaizalSulaiman


tuh laa psl... mcm2 karenah org skrg... kang ditegur, cpt jekk melenting... ishh2

nina syakina said... [Reply to comment]

@kakchik@ella

btul tuhh kachik... melampau sgt2... malu rasa...

nina syakina said... [Reply to comment]

@faRaLouiSe

trend nihh jgn ikot taw... huhu

ecah..merangkap anak cik nan said... [Reply to comment]

ah!rmbut x lawo la 2!xpon bru pas gunting rmbt ke ape, x kena taste, so cover ngan tdg..siyes buruk la pkai g2..ish!

aibaks said... [Reply to comment]

tuh gamba kat mesia ke mek? awat ganas beno.. aduh.. serius jahil..huhu

nina syakina said... [Reply to comment]

@ecah..merangkap anak cik nan


hahaha... dia lupa kot... bgn pagi celik mata, trus mak ajak shopping...hihi tuh yg xsmpt2 nk tukor outfit... huhu

nina syakina said... [Reply to comment]

@aibaks


tak tau plak nina dari mana asal usul pic nihh... huhu~

chentamiera said... [Reply to comment]

jangan cepat melatah..mungkin ada org yg menggunakan teknik imposed..membogelkan gambar ni..mustahil la ada yg kuar camni..takkan la makcik kat sebelah tu atau pun parents dier xtegur kan..

nina syakina said... [Reply to comment]

@chentamiera


parent zaman sekarang... bkn mcm parent mcm zaman dulu2... huhu