♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Entry Khas Buat Follower Tersayang, Budak Kecil Ini Yang Tahu Menghargai, Mempunyai Setulus Harapan Dan Perasaan ::

Share
sila abaikan pipi nina yang chubby itu... hikhik


Salam Blogger...
harap anda semua sihat belaka... (^^)v
untuk pertama kalinya, nina nak ucapkan terima kasih kepada anda
yang telah sudi menjadi follower nina...
kebanyakkannya dah jadi kawan baik nina di alam maya ini...
thanks my dear... nina juga dah follow balik korang kan...
bagi blog yang nina belum follow, sila inform di sini ya... terima kasih... huhu



:: Klik READMORE Untuk Bacaan Seterusnya... ♥ ::




kepada yang beri award pada nina, terima kasih banyak2...
Nina seronok sangat bila ada yang menghargai blog nina...
Blog nina yang pada permulaannya, hanya ada 79 orang follower,
setelah mengalami kejutan budaya, ditambah pula anjakan paradigma,
maka terhasil laa blog LoveNinaSyakina yang ada sekarang...
Terima kasih banyak2 pada follower yang menyokong nina...
nina rasa sedih, sebab nina tak tahu sampai bila blog ini boleh bertahan...
blog nih tidak laa sehebat orang lain... kecil sangattt...
nina rasa sangat kecil dibandingkan dengan orang lain yang hebat2...
uhukk... uhukk...


harapan terakhir,
semoga kita terus maju ke hadapan dan

semoga status kita sebagai seorang Blogger ini
dapat memimpin kita menjadi lebih baik...




salam sayang dari nina,
dengan tulus ikhlas...




::nina says::
bagi follower yang belum ambil award nina,
sila ambil yaa...

KLIK SINI...



Photobucket



♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

3 Leave Here, Comments and Lovely Words:

Affieza said... [Reply to comment]

Thanks nina coz sudi buat entry phargaan utk follower2 kt blog ni..

nina syakina said... [Reply to comment]

@Affieza

ur welcome dear... hihi

i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

nina..congratssss
fllower nina men'curah2 ke ldg gndum....
hepy blogging yarr~