♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Kepada Peserta Nina's Collections Giveaway ::

Share

Salam Contestant...
SmileyCentral.com
sekarang ini nina sudah ada mood
untuk mengupdate nama2 peserta Nina's Collection Giveaway...
ramaii tuhh!!! huhu... nina tak ada pengalaman,
so, kalau ada terlebih terkurang, minta maaf yekk... ngeee
nina sekarang ini sedang membuat lawatan tidak rasmi ke entry anda...



:: Klik READMORE Untuk Bacaan Seterusnya... ♥ ::




ada pengumuman penting!!!
oleh kerana peserta-perserta yang menyertai Giveaway nina nih sangat ramai,
so nina berbesar hati untuk memberikan hadiah misteri kepada entry peserta yang berjaya memikat hati nina... ooo yeahhh!!!

bagi yang terasa nak touch up2 sikit entry korang tuh,
bagi nampak menarik sikit, comel2 sikit,
sila buat demikian dengan segera yekk...
yang pasti sebelum 12.00 AM 1 DISEMBER 2010!
selepas tarikh penyertaan ditutup,
baru laa nina buat lawatan rasmi ke entry korang...
pemenang entry menarik akan diumumkan
selepas nina habis buat check up entry anda...
maybe seminggu selepas itu, nina akan umumkan nama pemenang... hihi
itupun, kalau tiada aral melintang yekk...

Pemenang utama, maybe nina pakai Encik Random laa...
sebab terlampau ramai sangat...
kalau buat cabutan, macam tak adil pula kan... huhu

hadiah misteri? akan diumumkan kelak...



::nina says::
kalau laa nina kaya,
nina nak kasi hadiah dekat semuaaa orang...

tapi, malangnya, nina tak kaya... uhukk... uhukk...


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

6 Leave Here, Comments and Lovely Words:

beLLa said... [Reply to comment]

wah. besh3. nty nak touch up letak mekap tebal2 la cmnih. hehehe

nina syakina said... [Reply to comment]

@beLLa

hehe... tapi jgn tebal sgt, ti jd cam tepung gomak pulak... ngeee

Atia Qistina said... [Reply to comment]

da update...hehe...usha2 la entry sy ea...label give away tu..thanx nina..=)

Cik Cyera Cullen said... [Reply to comment]

http://missyera-g.blogspot.com/2010/11/ninas-collections-giveaway.html

sile-sile la singgah sahur ye...huhu^^

SyUhAdA said... [Reply to comment]

siap ad hadiah msteri lg..besnye..

Shuhada Othman said... [Reply to comment]

wah..x sbr nat taw sape pmenangnye ^^"