♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Tips Berblogging: Cara-Cara Memasang Iklan 5 Jam, Jom Pasang Iklan Percuma 5 Jam! ::

Share



Ada sesiapa yang nak pasang iklan secara percuma?
Seronoknya!Iklan tu pasang sendiri!
Fuiyoo, bukan letak iklan je, boleh letak banner blog sekali!



tapi malangnya, Blogspot tak boleh pasang code ini!
waaa!!! rugi betul kita kan!!!

tapi, seronoknya bagi sesiapa yang ada domain sendiri!!!
bila kita ada pelayan web sendiri,
baru laa kita boleh letak code iklan percuma 5 jam nih dekat page kita...




Cara-Cara Memasang Iklan 5 Jam



:: Klik READMORE Untuk Bacaan Seterusnya... ♥ ::


Jenuh nina cari webnya tadi...
bagi sesiapa yang ada domain dan nak cuba,
KLIK SINI


new update: nina dah jumpa code untuk blogspot...
tapi tak leh nak tempek kat sini... kalau siapa nak, inform yekk...



::nina says::
bila laa nak ada domain sendiri...
uhuk... uhuk...



Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

3 Leave Here, Comments and Lovely Words:

alienelliz said... [Reply to comment]

jom2 beli domain..ekeke tp kne tgu sem depan...hehe

beba said... [Reply to comment]

saya ade jumpe site yg pakai blogspot pakai script iklan 5 jam ni..

kat sini: http://kasperskyhijau.blogspot.com

p.s: ni bukan site saya..and there are several other sites yang saya pernah jumpe gak..kalau awak nak letak maybe bule tanye diorang camne.. :D

Thee teddy said... [Reply to comment]

Link tue x bley guna lorh.. >.<