♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Girlfriend Khairul Fahmi Che Mat Yang Comel ::

Share
Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~


aduyai... tak habis-habis lagi pasal isu ini...
selepas kemenangan Malaysia dalam arena bola sepak,
nama mereka ini mencanak naik!

seronok yaa jadi Girlfriend Khairul Fahmi Che Mat...
tak lupa juga isteri safee sali dan keluarga...
nama beliau ada di mana-mana sahaja...
sampaikan dekat facebook pun orang berkata-kata pasal dia...
nina pun ada laa terjumpa blog dan facebook dia...
tapi nina tak ada laa teruja nak add dia macam kawan-kawan yang lain... hihi
sebab dia pun manusia biasa juga...
nak stalker blog dia? jauh sekali... huhu
lagipun, nina tengok, kesian dia...
mesti kejutan budaya kan...
tiba-tiba jadi famous...
huhu...

macam itu laa manusia...
bila seseorang lebih sikit, mula laa akan mencari kelemahan orang itu...
harap-harap tak ada laa benda-benda yang buruk berlaku...
tak mau laa sampai terkeluar gambar yang bukan-bukan yaa...

by the way, wish you both, happy always!



::nina says::
tak mau jadi girlfriend siapa-siapa...
boleh?


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

4 Leave Here, Comments and Lovely Words:

AISHA INANI said... [Reply to comment]

tak bolehhhh........... pheww!

tapi tak perlula jadik bf kepada si femes, susah nak hidop kangg. hee~

Aril Lanang said... [Reply to comment]

tak boleh...hehe

nina syakina said... [Reply to comment]

@AISHA INANI


hahaha... tuhh laa psl... ssh2...

nina syakina said... [Reply to comment]

@Aril Lanang

kenapa plak tak boleh?