♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Nikah Kawin, Perkhidmatan Kahwin Lari di Thailand Nikah Siam Urusan Poligami Khidmat Wali Hakim Thai ::

Share


Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~

Suami sihat? dia ada dekat mana sekarang?
ada dekat rumah ke? ke kat pejabat lagi?
ada meeting? ishh... betul ke ada meeting nihh?


haa... apa pasal laa nina tanya pasal suami nihh?

mana taknya, sekarang nihh, dunia dah maju...
macam-macam perkhidmatan yang ada sekarang nih...
termasuklah nikah kawin lari...


Perkhidmatan Kahwin Lari di Thailand,
Nikah di Siam, Urusan Poligami, Khidmat Wali Hakim Thai,
dan macam-macam lagi laa...


alkisah, macam biasa, tadi nina online facebook...


haaa... tiba-tiba ada laa satu page nihh yang add nina...
haa... buat pertama kalinya, nina rasa takuttt je nak approve page nih...

nak approve ke tak nak?

nak approve ke tak nak?

nak approve ke tak nak?

last-last nina approve... nak tahu tak, apa isinya?

:: Klik READMORE Untuk Bacaan Seterusnya... ♥ ::







Assalamualaikum,

Disini saya ingin menawarkan perkhidmatan nikah kahwin dlm masa 1 jam sahaja yang dibuat di Pejabat Agama Wilayah Yala Cawangan Betong. Nikah tidak dibuat di rumah perseorangan, kadi, kedai makan ataupun masjid untuk mengelakkan nikah yang tidak sah dari segi syarak (Nikah Sindiket).

Hanya 5 minit perjalanan dari pintu sempadan Malaysia. Kawasan ini aman dan tenteram, tiada pergaduhan, peperangan atau pengeboman. Dalam 14 wilayah di selatan Thailand hanya daerah Betong tiada langsung peristiwa yang tidak diingini. Kita masih boleh mendengar pembunuhan dan pengeboman di Songhkla dan Golok.

Surat Nikah dikeluarkan oleh Pejabat Agama Wilayah Yala. Perkahwinan ini adalah Sah disisi Agama dan diterima untuk diperakui di Malaysia. Semua urusan akan dibuat di dalam Pejabat Agama dan semua maklumat penting akan disertakan. Pasangan juga boleh membawa ahli keluarga dan rakan bersama. Tidak lupa juga bergambar di Pejabat Agama bersama Kadi dan juga Saksi.

Saya telah membawa lebih dari 100 pasangan tanpa ada masalah untuk mendaftarkan pernikahan di Malaysia. Wilayah Yala amat kurang Nikah Sindiket. 60%-70% nikah yang dibuat di dalam wilayah Songhkla, Pattani & Narathiwat tidak sah dari segi syarak. Kadi di wilayah Yala terdiri daripada tokoh terkenal seperti Doktor, Pengetua Sekolah, Tuan Guru, Dato, Senator dan Saksi nikah adalah Pegawai Majlis Agama.

Kenderaan akan disediakan dari exit Tol Lebuhraya Utara-Selatan PLUS Kuala Kangsar/Pulau Pinang/Pengkalan Hulu untuk membawa pasangan. Sijil nikah akan terus diserahkan sejurus selesai akad & surat pengesahan dalam masa 7 hari. Jika bertolak 8am, 11am semua urusan telah pun selesai. Ini akan memudahkan pasangan yang mempunyai masa yang singkat.

Saya akan menguruskan segala urusan dari mula hingga selesai, bukan melalui pihak ketiga atau agen.

Diharap tawaran ini dapat menyelesaikan masalah tuan/puan.

Sumber


::nina says::
waaa... nina takut sabab
nina tak nak my future husband baca ini!!!


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

10 Leave Here, Comments and Lovely Words:

Nurhasnatul Nabila said... [Reply to comment]

uhh! dia un ade lam fren list kita... mggalakkan khwen lari jer

JaSSNaNi said... [Reply to comment]

tudiaaaa... awat ade article camtu.. abis kalau kaum lelaki baca.. sure terus daftar ni.. ehehe.. takotttt wooo...

Aril Lanang said... [Reply to comment]

satu info yg baik dan berguna untuk dikongsi...:-)

Affieza said... [Reply to comment]

Macam2 skrg ni...diaorang ni mmg tak rasa bersalah ke...

nina syakina said... [Reply to comment]

@Nurhasnatul Nabila

tuhh laa... takut ramai remaja yang terpengaruh...

nina syakina said... [Reply to comment]

@JaSSNaNi

nina pon takott juga woo... huhu

nina syakina said... [Reply to comment]

@Aril Lanang

thanks aril...

nina syakina said... [Reply to comment]

@Affieza


ntah laa... dorang tak ada perasaan kot.. huhu

ms ayu said... [Reply to comment]

uitss...macam ni pon ada ke..plik la..isshh...mintak2 dijauhkan la yea..

ibnu marzuki al firdaus said... [Reply to comment]

http://nikah-siam-berkat.blogspot.com/2010/10/jihad-nafsu-era-moden.html