♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Itik Ini Sangat Comel, Tapi Ada Sesuatu Yang Pelik, Itik Marilyn Monroe? ::

Share


Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~

benci betul hari ini...
ingatkan nak pergi melawat rumah kawan-kawan...
alih-alih, internet slow pulak...
nak masuk dashboard pun susah...
apatah lagi nak update post...
isshh... isshh... isshh...

tak apa... malam ini kita layan je gambar nihh... hihi


itik ini mungkin biasa sahaja...
tapi, yang menjadikannya luar biasa,
apabila dia ada rambut curly seakan-akan Marilyn Monroe!
teringat nina pada blogger, Mr Curly... ooppss... hihi



::nina says::
sighhh...
agaknya kat mana dia buat rambut nihh?


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

12 Leave Here, Comments and Lovely Words:

9W2URY said... [Reply to comment]

Huhh.. sayang sekali gambar ni close-up, klau gambar jauh dah tentu belh nampak berderet pakwe mengekori itik cun ni.. heheh

ieda said... [Reply to comment]

aah soo sweet ini ITIK :)

arep_lockermonth said... [Reply to comment]

itik yg stylo..

nina syakina said... [Reply to comment]

@9W2URY


hehehe... tak sanggup nk letak gmbr2 kena kejar dgn pakwe tuhhh... nnti husband dia mrh... kikiki

nina syakina said... [Reply to comment]

@ieda

haah... mcm kak ieda jgk.. so sweet jerr... huhu ^^

nina syakina said... [Reply to comment]

@arep_lockermonth


mcm arep yg stylo... hoho ^^

arep_lockermonth said... [Reply to comment]

haha :P tapikan itik tuh mesti g salon kn!

Sca Ndx said... [Reply to comment]

ouh marily monroe. kalau dia dok darat. mesti bulu dia terbang ala2 skirt marilyn monroe

nina syakina said... [Reply to comment]

@arep_lockermonth


hahaha... salon auty sebelah restoran nasi kandar... huhu ^^

arep_lockermonth said... [Reply to comment]

dan dan sebelah kedai nasi kandar yer!

nina syakina said... [Reply to comment]

@Sca Ndx


wahhh... kembang2 ke atas gitu. huhu...

nina syakina said... [Reply to comment]

@arep_lockermonth

haha.... biasa laaa... ngeee