♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Kenapa Umat Islam Diharamkan Minum Di Starbucks? ::

Share


Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~

ada yang bertanya,
Kenapa Nina Tak Suka Jejakkan Kaki Ke Starbucks?

ini jawapannya...

klik untuk tumbesaran

faham kan mengapa?

so, ada sesiapa boleh beri maklumat terperinci?

Sumber
Sumber

::nina says::
biarlah orang cakap kopinya sangat-sangat sedap...
biarlah orang cakap rotinya sangat-sangat gebu...
biarlah orang cakap wifi nya sangat-sangat laju...
biarlah orang-orang itu berkata-kata...


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

13 Leave Here, Comments and Lovely Words:

Sca Ndx said... [Reply to comment]

bukan starbuck je, bnyk benda lain.
manusia boikot pun bermusim. kejap je. pastu dah tak boikot

mie said... [Reply to comment]

ayoyo!!
gue xleh pi starbucks dah..
heehe

Zura said... [Reply to comment]

xpnah pun pegi

nina syakina said... [Reply to comment]

@Sca Ndx

tu laa psl... boikot sebab newspaper suruh... hoho... sama jgk r psl earth hour... sejam tuh jekk kita tutup lampu... pastu?

nina syakina said... [Reply to comment]

@mie


hoho... itu terpulang kepada individu itu sendiri... huhu... mybe kita tak merasa lagi apa yang org lain rasa... kan?

nina syakina said... [Reply to comment]

@Zura

bgus2... huhu... keep up!!

мyΞ'™ said... [Reply to comment]

tak suke starbucks!

nurul lalala said... [Reply to comment]

tak penah gi starbuck.ok.tipu..tp pasni da tak gi da!siyes..minum kopi cap hang tuah jela..

sha said... [Reply to comment]

kenapa title utk article tu start with 'parody :.."?

nina syakina said... [Reply to comment]

@мyΞ'™

suka... suka.. suka... hukhuk...

nina syakina said... [Reply to comment]

@nurul lalala

nina ernah lalu jekk... kadang2 memang teringin... tapi, kena kuatkan semangat.. syaitan tgh goda tuh... btul x nurul?

nina syakina said... [Reply to comment]

@sha


berfikirlah di luar kotak...huhu

Zulfikar Hazri said... [Reply to comment]

kan kat atas tu ada tulis Parody... cuba wikipedia maksud parody.. nanti anda paham kot...

tapi saya mmg tak masuk starbucks dan lain2 cafe...sebab mahal, overpricing, klise...streotype..kopi tak halal sebab ada irish coffee dan rum dalam kopi dia..

tapi bab yg awak paste ni.. rasanya org buat lawak kot....(parody)