♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Wishlist 2011 Cover + iPad, Tapi Nak Warna Pink! Senarai Harga Ipad Terkini Di Malaysia ::

Share
Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~

alhamdulillah... 2010 telah berlabuh tirai...
apa wishlist anda pada tahun lepas?

nina?
ada laa... rahsia... hihi
tapi, alhamdulillah... murah rezeki...
semua hajat telah ditunaikan... hihi
yang pasti, semuanya yang nina beli pakai duit sendiri...

oh yaa... tahun 2011 ini tahun menabung...
Kenapa?

sebab nina nak beli iPad warna PINK! lalalalala...




:: Klik READMORE Untuk Bacaan Seterusnya... ♥ ::



hahaha... berangan! iPad hitam tak cantik laa...
nak warna Pink pula... huhu
so, bermula hari ini, kena laa menabung ye...
korang pun boleh juga tolong derma apa yang patut...
mana tahu, hujung tahun nih dapat cek dari nuffnang ribu-riban...
kan seronok? huhu... berangan!

oh yaa... nina nak kongsi info dari encik Google,

Senarai harga terkini iPad untuk pasaran Malaysia

iPad WiFi 16GB = RM 2300-
iPad WiFi 32GB = RM 2590-
iPad WiFi 64GB = RM 3190-
iPad WiFi + 3G 16GB = RM 3299-
iPad WiFi + 3G 32GB = RM 3799-
iPad WiFi + 3G 64GB = RM 4299-

ini harga tahun lepas...
so, tahun ini, mesti laa murah lagi... hehe

juling sekejap tengok harga... haha...
banyak duit kena kumpul nihh...
alamat cancel laa planning pergi Genting...
wakakaka


Durra tengah guna iPad...


::nina says::
moga-moga tahun ini murah rezeki lagi...
aminn...


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

7 Leave Here, Comments and Lovely Words:

zmah said... [Reply to comment]

Amin...semoga murah rezeki dan selalu bersyukur padaNYA.

noreed said... [Reply to comment]

wah best tu kalo dapat. lagi-lagi color pink. good luck mengejar apa yg dihajati :)

AshRuff said... [Reply to comment]

ade dgr org ckp ipad 2 nk kuar tahun ni...ade kamera dpn blakang

iPad 2 rumour

kalo dh kuar pun lmbt kot nk masuk m'sia cam ipad skrang ni...hjung taun 2010 br nk launch kt m'sia...

*eh2 muka sy masuk blog nina la (lelaki 'handsome' sblah durra)* haha =P

Red Angels said... [Reply to comment]

MUDAH2AN...REZEKI ADE DIMANA2 NINA; MOGA2 CEK DR NUFFNANG LEBIH BYK DR TAUN LEPAS...

saharinasaharudin said... [Reply to comment]

wahh..ipad pink.
comel :)

mie said... [Reply to comment]

amin!!
moga tercapai...
nanti boleh la pinjam..
ehheee

Affieza said... [Reply to comment]

Kumpul...kumpul...jgn tak kumpul...huhu