♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Jom Add Facebook Dan Twitter Nina Syakina! ::

Share


Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~


apa khabar semua? sihat ke?
sorry laa semua... tak sempat nak update hari-hari...
blogwalking pun, just sempat jadi stalker je...
tak sempat nak tinggalkan jejak...
korang jangan laa kecil hati yaa...
senyap-senyap nina singgah blog korang punya...

to all commenter and followers,
thanks because always support me and my Blog!
you Rock, man! huhu...
love you all...♥


lately nina sangat-sangat busy menguruskan masa depan... uruskan pendaftaran Uni dan semua prosedur-prosedur sponsorship... medical check up lagi... barang-barang semua... hihi... lagipun, cuti Chinese New Year, banyak juga aktiviti-aktiviti bersama family... al maklumlah, time-time macam nihh laa semua boleh berkumpul, makan besar... huhu...


oh yaa... bagi sesiapa yang ada twitter tuhh,
boleh laa follow twitter nina...


nina sempat update di twitter dan facebook je...
jom add nina DI SINI dan DI SINI...


:: Klik READMORE Untuk Bacaan Seterusnya... ♥ ::



sekiranya ada apa-apa masalah, bolehlah hubungi nina yaa...


::nina says::
tengah belajar bahagikan masa... (T T)v


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

3 Leave Here, Comments and Lovely Words:

iliwoot said... [Reply to comment]

Add n folow ili ;

fb ; ili ghazali
twitter ; twitter.com/iliwoot

(=

Rtp Farra Arisha said... [Reply to comment]

:)
happy holiday ok...and happy blogging too:)

yayalya said... [Reply to comment]

follow nina di twitter...semoga semua urusan nina berjalan lancar ya!