♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Terharu Bila Ada Yang Menghargai ::

Share
Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~


tadi saja je buka-buka Blogspot, Facebook, Twitter, Formspring,
saja check-check apa yang patut...

Then, ada sesuatu yang menarik hati di Formspring nina...


klik untuk tumbesaran


seseorang bagi ucapan yang sangat-sangat mengkembangkan hati, jantung, limpa dan paru-paru tuan tanah... thanks my dear!!! terharu sangat-sangat bila ada yang menghargai kerja dan penulisan kita, kan?


sejujurnya nina risau juga, kot-kot ada yang tak boleh terima cara penulisan nina...
rasanya nina dah pernah tulis tentang cara penulisan nina dan kenapa nina gunakan bahasa melayu baku dalam penulisan blog nina... kan... kan... huhu



::nina says::
sedang giat belajar cakap London...
tergeliat lidah nak praktis cakap ala-ala Mat Salleh London...
mungkin lepas ini akan berjinak-jinak menggunakan bahasa rojak...
then, who knows, my blog will be fully English... hohoho...


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

11 Leave Here, Comments and Lovely Words:

bella said... [Reply to comment]

teruskan usaha yeh:)

maszmadi said... [Reply to comment]

moga cita2 nina tercapai..... ameen

Jiji-Fify said... [Reply to comment]

hai nina, actually im interested to advertise my personal blog here!
i nak advertise for 2 months.
banner i dah buat. hope to hear from u very soon! :)

Encik MamaT said... [Reply to comment]

nina memang mantap.. hehe..

Nadia Mashuri said... [Reply to comment]

mmg terharu kalau ada yg menghargai kita..
heheee..

CikSiti said... [Reply to comment]

blog nina mmg cantek..tulisan nina pon bagus...sronok bile bace...

IFA Athirah said... [Reply to comment]

btol!sy pn trharu lau ade org ske bace penulisan sy.huhu http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

good_boy said... [Reply to comment]

fully english..wahh..sedih la den gini..english den fail..muet pn k.o..hehe
tp xpe..ade google translator..hehe

good_boy latest post 4 Blog Pilihan Good_Boy

♥e'in♥ said... [Reply to comment]

chaiyok! hehehe.. =)

Misz Mas. said... [Reply to comment]

i love kak nina..haha..dulu mas janji nak wt belog n publish kat chatbox kak nina lepas bace blog ni taw.ingat tak?haha..x leh blah..masa tu mas baca pasal entri mcd kat sini!huhu.silakan berbahagia..hihi

Zur@ZaRi said... [Reply to comment]

hehehehe...

tp why not kan dear...

Jom baca: Tikar Getah Kanak2