♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Kehidupan Yang Sangat Memenatkan, Merungut, Adakah Tanda Kita Tidak bersyukur? ::

Share


Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~

salam semua...
hari-hari yang berlalu bersama STRESS!
I LOVE STRESS!
tettt... nina tipu...

ada ke sesiapa dekat sini yang sukakan kehidupan yang stress?
confirm tak ada kan? even orang gila pun kalau boleh dia tak nak stress...
tapi, nak buat macam mana kan, itulah lumrah kehidupan...

kalau boleh, kita nak hari-hari yang dilalui sentiasa ceria,
sentiasa tersenyum, sentiasa gembira...
nak-nak lagi sentiasa bersama orang-orang yang kita sayang...
kan... kan... kan...


Kenapa Kita Rasa Stress?

kita stress bila kita rasa sesuatu perkara itu adalah masalah...
kadang-kadang, perkara yang sekecil kuman pun,
bila kita rasa, ianya adalah suatu masalah,
kita akan stress...
tak percaya?
tak nak percaya, sudah! haha... ^^



dalam kehidupan nina,
perkara yang paling membuatkan nina stress adalah BELAJAR!
belajar nihh, kalau tak ada assignment, memang tak sah!
aduyaiii... nina memang sejak dari dulu,
tak suka sesuatu perkerjaan yang melibatkan due date...
memang mati kutu begini!

merungut? memang sentiasa merungut...
selagi tak submit kerja tuhh, selagi tuhh laa dok merungut... hoho...
nama pun perempuan, mulut perempuan, faham-faham je laa... lalalala... ^^
tangan bergerak, mulut pun sama-sama bergerak... haha...

tapi,
dalam setiap pekerjaan,

~lebih baik puaskan hati diri sendiri daripada puaskan hati orang lain~


::nina says::
belajar, belajar, belajar


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

4 Leave Here, Comments and Lovely Words:

Zura said... [Reply to comment]

biaselah tue nina...dlm bekerja pun ade strees nye...cume kite kena pandai handle..

nina syakina said... [Reply to comment]

@Zura

tu laa sis... penat bukan? huhu

Gayahspears said... [Reply to comment]

yunk.. jgn stress ya...
belajar elok2 taw >_<

nurul said... [Reply to comment]

orang yang tak bekerja dan belajar pun hadapi stress jugak. Sama je semua nama pun kehidupan :)