♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Jom Tambah Kenalan! ::

Share
Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~

dah lama kita tidak bersua...
dah lama sebenarnya niat di hati nak update blog nina nihh,
tapi selalu tidak kesampaian... (t t)
korang sihat ke? cukup makan? cukup minum?
mandi basah tak? hehehe...

tunggu laa sayang2ku sekalian...
lagi beberapa purnama jekk nina nak habis belajar...
lepas tuhh, kita enjoyyy berblogging yekk...

seriously, sangat susah sebenarnya nak bahagikan masa nina sekarang nihh...
memang nina terpaksa ambil keputusan untuk berhenti berblogging buat sementara waktu...

ehem2... untuk mengelakkan korang2 semua nihh windu kat nina,
[ada ke yang nak rindukan nina nihh... hihi]
sila laa add Fb baru nina nihh yekk... Fb lama dah deactivate... ^^
jangan malu-malu, jangan segan-segan...


Nina Syakina

Create Your Badge

pssttt... nina tak makan orang...



::nina says::
seronok tambah kenalan baru...


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

6 Leave Here, Comments and Lovely Words:

Nadia Mashuri said... [Reply to comment]

huhuu..
samalah kita tak makan org..
hehee..

Eliyana said... [Reply to comment]

salam nina!

patutlaaa lama tenggelam...cam akak jugak!

kotak hitam said... [Reply to comment]

yela...heheheh
belajo kat unikl ke?

Gayahspears said... [Reply to comment]

nina.. add lah Gayah kat FB..plz..hihi >_<

sumpit said... [Reply to comment]

Baiknya dia...

Alin Hassan said... [Reply to comment]

hello.. follower tbaru awak nie :)