♥niNa SyakiNa♥








~..Be My Followers..~

:: Sakit Di Dunia, Sakit Yang Sementara ::

Share
Salam Mesra Dari Nina Syakina
~~~~~~~


nina nak ucapkan berbanyak-banyak Terima Kasih
kepada kawan-kawan yang mendoakan kesihatan nina... ^^
sejak 2, 3 hari ini, nina demam panas...
memang semua aktiviti seharian nina tergendala...
kalau ikutkan, minggu ini nina akan siapkan semua review blog...
tapi apa kan daya, nina nak buka Mr Laptop pun tak larat...
apatah lagi nak post entry-entry dan Blogwalking... huhu...
traffik Blog pun jatuh menjunam... 100++ je...
nasib baik ada kawan-kawan yang sentiasa menjenguk blog nina nihh...
terharu sangat-sangat... huhu... nanti nina jenguk korang yaa...


oh yaa... keadaan nina semakin pulih...
cuma sejak 2 menjak, badan semakin panas bila tengah-tengah malam,
sengal-sengal tangan dan bahu, dan paling teruk sekali,
dah 3 kali jatuh tangga. auucchh... sakit sangat-sangat!
lutut memang luka-luka... shhhh... jangan bagitahu mama... hihi...
sebab tuhh hari nihh memang tak larat nak memasak...
lepas makan ubat pagi tadi, memang lena sampai ke petang...
nasib baik perut tak meragam... gastrik sakit ooii... guling-guling... huhu...


pagi tadi sempat text mama suruh beli lauk... nina just masak nasi putih...
rupa-rupanya, mama ada meeting tadi... pukul 4 baru balik...
memang mama terlupa nak beli lauk... huhu...
nasib baik adik lelaki nina, emi yang sekarang nihh yang Tahun 6 tuhh
dah pandai masak telur goreng sendiri... huhu



oleh sebab mama terlupa nak beli lauk tadi,
mama ajak kami Lunch dekat KFC... hurray!
Lunch apa, pukul 5 baru Lunch... hihi



itu pun tiba-tiba mama mengidam nak makan ayam goreng... hohoho...
kalau nina sihat, memang nina buat sendiri... lagi sedap dari KFC... wakaka
masuk lif tekan sendiri... tettt...



nihh laa muka nina yang 3 hari berturut-turut berhibernasi...
pipi tuhh dah kembang-kembang, terlebih makan Prostan... hoho
tak apa... nanti kita diet laa balik... huhu... ^^

tapi, tadi makan, totally TAK SEDAP! waa... rugi... rugi...


::nina says::
doakan nina sembuh sepenuhnya yaa...


Photobucket

♥niNa SyakiNa♥ DALAM BUNGA CANTIK ADA NINA

6 Leave Here, Comments and Lovely Words:

Nadia Mashuri said... [Reply to comment]

get well soon yer nina..
=)

nina syakina said... [Reply to comment]

@Nadia Mashuri

thanks a lot Nadia... huhu ^^

echah mashuri said... [Reply to comment]

ololo..cianyaa..cepat2 sembuh k nina:)

SyafiqaNabila said... [Reply to comment]

Aminn..get well soon!

eLYies said... [Reply to comment]

pagi2 tengok KFC>.leleh air liur..hahahah


akak harap nina cepat sihat yer!

Zur@ZaRi said... [Reply to comment]

nina demam ker...
sian nina...
akak tak tau plak..

akak ader beli FM tok nina..
nina tolong email akak address boley?

zurazari@gmail.com=))

taking gud care dear...